sâmbătă, 1 august 2009

[Cronică film] Marea Mahmureală


Pe scurt : o petrecere data in cinstea unui viitor mire este cauza disparitiei acestuia,iar in schimb aparitia unui tigru la toaleta si a unui bebelus in dulap.Cei trei prieteni alaturi de care a petrecut disparutul trebuie sa refaca traseul acelei nopti..pe care au uitat-o complet.
Filmul este realizat foarte bine,iar povestea este pe masura.Imi place tare mult cum se leaga toata actiunea filmului.Glumele din acest film au drept sursa de inspiratie multe dintre elementele negative ale Americii : petrecerile cu bautura in exces,politistii incompetenti,traficantii de droguri,sotiile frustrate,ciudatii,mafia din Chinatown,jocurile de noroc,nuntile la betie,etc.
Daca v-au placut filme precum Superbad,40 Year-Old Virgin,Oldschool,Forgetting Sarah Marshall,Zac and Miri Make a Porno,Bad Santa,etc atunci o sa va placa si asta.
Nu vreau sa va stric nerabdarea pentru a-l viziona,asa ca nu voi da mai multe detalii.

PS:Pentru nimic in lume sa nu pierdeti genericul de final,caci acesta contine elemente cheie legate de noaptea pe care grupul petrecaret format din Doug,Alan,Phil si Stu a uitat-o cu desavarsire.

Un comentariu:

  1. Chiar a fost o comedie reusita realizata fara 'tineri' sau 'povesti de liceu'. Bravo!

    RăspundețiȘtergere