sâmbătă, 1 august 2009

Totu-i teoretic

Nu,acest articol nu are nicio legatura cu inchisoarea in straie de institutie preuniversitara,ci mai degraba cu lenea,comoditatea si starile de genul `n-am chef`,de care parca nu mai pot scapa.
Am o lista mare de articole in asteptare,mai mult sau mai putin bune.Singura problema care intervine intre mine si scrierea acestora,eventual afisarea/publicarea pe blog,e comoditatea.
Sunt un mare comod,depinde de situatie.Imi spun `hai ca il scriu acum`,apoi `lasa ca il scriu imediat`.`Imediat` se transforma in minute,minutele in ore,orele in zile.
Zile-ntregi trec si numele tot acolo sunt,pe lista,parca tot mai provocatoare si nerabdatoare sa poata fi citite.Titlurile,zic eu,au un rol important pentru ca prezinta,mai mult sau mai putin concis,in cateva cuvinte,textul pe care il insotesc.Din cateva cuvinte iti poti da seama despre ce urmeaza sa citest.Asta in cazul in care titlul nu e vreo structura ambigua,vreo subtilitate sau vreo gluma mai mult sau mai putin reusita.Totu-i teoretic,dar asta nu inseamna ca ma pacalesc singur.
Numele tot aici sunt,unele vor apara in viitorul apropiat,altele in viitorul mai putin apropiat.Dar pana atunci..te-ar interesa pe tine,cititorule,sa vezi numele astea?Daca da,mentioneaza acest lucru in comment si vei avea ocazia sa aflii ce te-asteapta in viitor.

Un comentariu: