duminică, 14 iunie 2009

LTP Style


Intr-un viitor indepartat,cand profesorul de religie va fi director sau conducatorul actual al institutiei va fi mai putin strict,liceul isi va deschide propriul club,undeva in marea-i temnita,momentan cunoscuta sub numele de Shobo Club.

Uitati de ce e bine sa invatati in perioada liceului,de ce e bine sa pierdeti minute intregi memorand formule care v-ar ajuta doar in eventualitatea in care deveniti cosmonauti.Cluburile din oras au seri tematice,seri retro,newschool,oldschool si asa mai departe.

Ei bine acest liceu,ca sa nu decada din gratia celor sfinte,va avea seri istorice,geopolitice,seri de latina,seri de biologie ...si de ce nu,seri de matematica.

Veti putea intra in club doar daca spuneti in ce ani au domnit Stefan cel Mare sau Mihai Viteazu,care e cea mai mare aglomerare urbana,expresii celebre in latina,cat de lung e intestinul subtire is asa mai departe.

Iata de ce e bine sa invatati si cum veti intra in club,sa invatati si acolo,atunci cand va fi seara de matematica:


5 comentarii:

  1. super tare:)), nush cum de-ai gasit pe net clipu' asta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. alea 2 dulapuri is profu de mate si pretenu ce il suna in ora mereu:))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Boanta a zis la un moment dat la noi in clasa ca "pentru nimic in lume n-ar deveni director". Ca-i imprastiat, sau cam asa ceva. Si de-ar fi, ma indoiesc ca ar fi mai putin strict :)

    RăspundețiȘtergere
  4. atunci in loc de Boanta [el ar fi mai de treaba.a jucat fotbal cu elevii liceului si nu numai,poate va juca si cand va fi headmaster.eu nu il vad pe actualul director facand asa ceva.nu il vedeam facand asa ceva nici cand era doar profesor...] hai sa zicem Indries

    RăspundețiȘtergere