joi, 25 iunie 2009

Adio,Michael Jackson!

Tocmai am aflat,nu ca as fi fost fan sau ca as fi vrut sa fiu in preajma lui,dar ma asteptam sa aiba parte de o revenire spectaculoasa prin seria de concerte care urmau sa aiba loc la Londra.Nici unul dintre concerte nu a avut loc.Nu vor mai avea loc niciodata.Alaltaieri am vazut in niste clipuri ce nebunie a fost si la concertul din Bucuresti `92.
Acum,lasand deoparte toate scandaurile in care a fost implicat,trebuie sa recunoasteti si voi ca muzica lui a fost si este geniala.Cine nu a auzit macar de Thriller sau de Smooth Criminal.
Nici un album nu se vinde in 109 milioane de exemplare daca nu e atat de bun.Si trebuie sa il respectam pe omu` asta pentru ca a schimbat lumea.Ne-a facut sa radem cateodata,dar si muzica lui ne-a facut sa ne simtim bine.E posibil ca generatiile care nu s-au nascut inca sa nu il stie pe Michael drept un pedofil si un om mutilat.Mai degraba,cred ca il vor stii drept un om adus de glorie atat de jos.
In America o fi prapad,la fel si in restul lumii.Do your moonwalk dude!!!
Mai multe detalii despre recorduri si controverse aici : http://stirileprotv.ro/show-buzz/muzica/michael-jackson-o-viata-marcata-de-controverse-si-recorduri-greu-de-egalat.html


Un comentariu: