duminică, 13 septembrie 2009

Ultimul an/Back to school

A venit si luna septembire.A venit timpul sa ne intoarcem la scoala.
Nu cred ca va fi ca anii precedenti.O sa fie ceva deosebit,un best of al claselor a IX-a,a X-a si a XI-a,dar probabil se vor adauga si cateva noi elemente inovante.
E ultimul an in care vom fi elevi aici,ultimul an in care vom mai vedea atat de multe chipuri cunoscute intr-un singur loc.Nu ma refer la colegii de clase,ci la personele pe care am reusit sa le cunosc aici,doar din vedere sau chiar foarte bine.
Inca un an in care noi,colegii de clasa,vom fi aproape in aceeasi formula.Unii au plecat,altii au venit,dar in mare suntem tot aceeasi.Cand spun `aceeasi` ma refer la persoane,dar nu si la personalitati,pentru ca toti ne-am schimbat din 2006 incoace si vom iesi cu totul alte persoane decat ne-am fi asteptat,de pe bancile scolii,gata sa dam nas in nas cu viata.Viata adevarata.
Probabil o sa fie greu,dar sper sa faca lumea fata.
Un an in care sper ca utilul si placutul vor forma in sfarsit o impletitura,un fel de franghie durabila care sa ne ajute la nevoie,pe crestele vietii.La unul dintre capetele franghiei se afla un carlig,acesta reprezentand ultimul an,franghia simbolizand cunostintele acumulate de-a lungul a patru ani.Un ultim tovaras dornic sa ne sara in ajutor,un ultim refugiu in care se pot afla trairile noastre interioare.
Bafta tuturor,ne vedem in cateva ore!

Soundtrack :
Killswitch Engage - When Darkness Falls
Kittie - Witch Hunt

4 comentarii:

  1. se pare ca toata lumea scrie despre inceputul anului scolar...mare eveniment :))
    frumos spus totul, bv

    RăspundețiȘtergere
  2. taviii ai fost epic in postu asta:p pastreaza melancolia asta pt sfarsitu scolii .. atunci o sa fie nevoie de ea :p nu vreau sa ma intristez de pe acum :-< .. :p dar mi-a placut cum ai zis-o :p ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) abia astept sa vad toate colegele cum o sa planga:)) si eu ca o stanca de piatra o sa ma uit la ele [imi aminteste de sf clasei a 8a :))]

    RăspundețiȘtergere