joi, 15 octombrie 2009

Şi e cald în Moscova.

E 16 octombrie 2009.In Romania e frig de crapa pietrele,dar in Rusia,din pricina incalzirii globale,totul a luat-o razna.Temperatura se mentine constanta in jurul valorii de 38 C.
Piata Rosie din Moscova era foarte aglomerata.Multi chinezi venisera aici si nu datorita faptului ca Rusia si China sunt tari vecine.Sunt vecine doar in partea asiatica,distanta pana la Moscova fiind parcursa in cateva minute de un tren magic.
Oamenii venisera pentru ca Rusia devenise noua tara exotica a lumii,iar Moscova se bucura din plin de pe urma acestui fapt.
Printre toti acei oameni se afla un loc liber,pe unde nimeni nu umbla.Un cerc cu o raza de 25 metri.In mijlocul acestuia,pe un sezlong,se afla Boris.Acesta era singurul apelativ dupa care era cunoscut.Nimeni nu ii stia celalalt nume.Era cel mai puternic individ,Controla intreaga mafie ruseasca,iar politia era neputincioasa.Justitia fusese ingenuncheata de acest Boris.
Acesta statea intins,pe sezlong,imbracat cu haine groase,basca ruseasca,si ochelari protectori impotriva gerului.In picioare avea niste bocanci greoi.
Dupa ce se foi de cateva ori,se ridica in sezut.Is dadu jos manusile,apoi basca.Sudoarea practice i se scurgea de pe par.Isi trecu bratul peste cap,apoi si-l scutura de cateva ori.Dand ochelarii deoparte,se putea observa cum soarele ii prajise bine partile neprotejate.Contrastul dintre partea bronzata a fetei si cea normala era foarte mare.
Afara,dupa cum am zis,era foarte cald,Respira cu greu,iar sudoare I se scurgea in continuare de pe chip in interiorul gecii captursite cu doua straturi de blana de nurca.
Se uita in stanga si in dreapta.Pocni din degetele de la mana stanga,iar din acea directie,practic dintre toti turistii din Piata Rosie,isi facu aparitia o tanara.O blonda inalta,superba,cu parul lung pana in zona lombara.Purta un maieu alb si niste blugi extrem de scurti,mulati.
Picioarele frumoase ale blondei se miscau intr-un ritm alert,pavinemtul din piata nu reprezenta o dificultate pentru aceasta frumuse,cu toate ca purta tocuri inalte.
Dupa ce ajunsese langa Boris,isi pleca fruntea in semn de respect,mai intr-o parte,astfel incat parul ii aluneca precum o cascada aurie peste chip.Astepta ordinele mafiotului:
-Vreau sa-mi aduci un vas mare,in care sa fie multa vodka,destul cola si 30 de cuburi de gheata.Vreau sa imi racoresc picioarele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu