marți, 28 iulie 2009

The Three Stooges



Nu stiu cum sa traduc expresia asta in romana.Nici nu cred ca e nevoie.

De obiecei,batranii mai ales,cand aud de The Three Stooges se gandesc automat la umor de calitate,si probabil la cei mai faimosi comici ai tuturor timpurilor.
Uitati o mostra :








Cu toate ca The Three Stooges au avut contracte cu studiourile Columbia Pictures,imi aduc aminte de stilul Looney Tunes,promovat de Warner Bros.
Grupul si-a inceput activitatea prin 1925 si si-a incheiat-o 50 de ani mai tarziu.Desigur,au existat si schimbari in componenta grupului,dar punctul culminant al carierei lor a fost in perioada 1934-1947 cand The Three Stooges erau : Moe Howard, Larry Fine si Curly Howard.
Curly Howard a fost cel mai amuzant dintre toti,zic eu,in poza de sus il puteti vedea in mijloc.
S-a vorbit mult despre un film cu The Three Stooges.Pana la urma s-a decis ca filmarile vor incepe in toamna acestui an,lansarea urmand sa aiba loc candva prin 2010.
Sean Penn ar fi trebuit sa il interpreteze pe Larry,dar a renuntat ca sa petreaca mai mult timp alaturi de familia sa.Se zvoneste ca inlocuitorul sau ar putea fi unul dintre urmatorii : Paul Giamatii , Simon Pegg , Colin Mochrie sau Zach Galifianakis.Benicio del Toro va fi in rolul lui Moe,in timp ce Curly va fi interpretat de.......
Putin mai jos....














Exact.Jim Carrey.


Acesta chiar isi doreste rolul,cu toate ca va trebui sa se ingrase 25 de kilograme.Procesul de ingrasare a inceput deja.
Uitati-va la clipul de mai jos ca sa va faceti o idee despre personajul interpretat de Jim :



Cred ca o sa fie un film mult prea tare pentru vremurile noastre.

Un comentariu:

  1. Recunosc ca pana acum n-am auzit de ei, noroc tu tine. Faptul ca Jim Carrey va juca cu siguranta ma va face sa ma uit la film. Frumos articol!

    RăspundețiȘtergere